Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 7 288 kJ / 1 742 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 182,12 g |
Tuky | 71,50 g |
Vláknina | 8,33 g |
Cholesterol | 469 mg |
Sodík | 1,26 g |
Sůl | 2,67 g |
Sacharidy | 88,34 g |
Postup přípravy
Pečeme v troubě do zlatova asi 30 minut.
Zveřejněno 4. 10. 2014
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Moje poznámka
Pečené filety z candáta v jogutru a sezamu
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/gVzk
Nejnovější recepty
Mořský vlk s bylinkami a zeleninou
Přidáno před 5 hodinami
Bublanina podle Dity P.
Přidáno před 8 hodinami
Stříkaná roláda s ovocem
Přidáno před 11 hodinami
Chlupaté knedlíky z cukety
Přidáno 15. 7. 2025 07:01:02
Restovaná směs lilků se zeleninou
Přidáno 15. 7. 2025 06:30:35
Nepečený jahodový dortík
Přidáno 15. 7. 2025 05:01:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 10 minutami
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 34 minutami
Lehký tvarohový koláč
Esa před 48 minutami
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 1 hodinou
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 2 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 3 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 3 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 3 hodinami
Plněné papričky podle mé babičky
Sumaru před 3 hodinami
Tématické fráze:
candát filet recept,
candát v jofurtu,
recept na filet z candata,
filet z candata,
filet z candáta recept,
filet candat,
candát v jogurtu,
candát recept lidl,
candát filet,
ryba v sezamu,
candát jogurt,
cena candata,
pečene filety,
candát recepty,
peceny candat v jogurtu,
candát recept,
filety recepty,
cena za kilo candata,
pečeny filet recept,
candát v jogurt
Suroviny:
candát,
jogurt bílý,
koření kari,
citron,
parmazán,
semínka sezamová,
strouhanka,
máslo,
sůl,
pepř čtyř barev
Komentáře (7)
Jinak - díky za pochvaly!