Špendlíková zavařenina: Sladká vzpomínka na dětství se snadno připravuje, voní po vanilce a skvěle chutná na palačinkách
Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
toprecepty.cz uvařil 21. 3. 2023 09:42 Pečené kedlubnové hranolky se sýrem a křenovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
LukasM uvařil 21. 5. 2019 05:53 Pečené kedlubnové hranolky se sýrem a křenovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 6. 2018 19:39 Pečené kedlubnové hranolky se sýrem a křenovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 8. 6. 2018 17:47 Pečené kedlubnové hranolky se sýrem a křenovým dipem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat