Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
KatharinaK uvařila 26. 2. 2021 08:37 Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 26. 2. 2021 08:37 Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 26. 2. 2021 08:37 Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
KatharinaK uvařila 26. 2. 2021 08:37 Pečené krůtí prso - snadné, ale dobré 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pozor na občerstvení v letadle: Rizikové jsou saláty, alkohol i obyčejná káva, raději se vyhněte i ledu v nápojích
Pět variant velikonočního beránka: Z lehkého ořechového těsta je nadýchaný, ze šlehačkového pak nádherně vláčný
Jak se jedlo v 60. letech: Stravování v družstevní jídelně a doma aneb Na poli vdolky a buchty, na traktoru jen lehčí jídla