Jak dokonale osmažit topinky podle Ostravskeho Gastrošefa: Jednou surovinou nesmíte šetřit, jinak vás výsledek zklame
Využijte energii novoluní k novým začátkům. Střelci skončí s čokoládou, Lvi s pivem a Štíři s večerním přejídáním
mika59 uvařila 9. 10. 2020 16:57 Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 10. 2020 16:25 Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 9. 10. 2020 16:25 Pečené uzené maso se švestkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Franz Kafka byl vegetarián, miloval čočku nakyselo a zelenou špaldu. Každé sousto dvaatřicetkrát žvýkal a zemřel hlady