Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
suslajda uvařila 22. 9. 2012 13:23 Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 22. 9. 2012 13:23 Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
suslajda uvařila 22. 9. 2012 13:23 Pečený králík na česneku, víně a čerstvé majoránce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Makové mléko v obsahu vápníku předčí to kravské. Víte, jak je nejlépe doma udělat a čím se dá ochutit?