Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Lenka Škulinová uvařila 8. 1. 2017 15:42 Pečený pstruh na pomeranči a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 8. 1. 2017 15:42 Pečený pstruh na pomeranči a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 8. 1. 2017 15:42 Pečený pstruh na pomeranči a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 8. 1. 2017 15:42 Pečený pstruh na pomeranči a slanině 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší řízky z kapra? Opatrně s citronem a taky pozor na správný druh a množství tuku v pánvi
7 důležitých potravin, které dovezl Kolumbus z Ameriky do Evropy: Jsou mezi nimi brambory, rajčata i kakao