Ovar z vepřové plece s kostí: Poctivá česká klasika, která zahřeje i zasytí nejen na Silvestra. A přináší štěstí
Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Colombo65 uvařil 9. 4. 2015 17:53 Pečený pstruh s máslovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Pečený pstruh s máslovou zeleninou Okomentovat
Colombo65 uvařil 9. 4. 2015 17:53 Pečený pstruh s máslovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Pečený pstruh s máslovou zeleninou Okomentovat
Mini Pavlova: Vynikající podoba klasiky ve zmenšené podobě. Naplňte ji šlehačkou a ozdobte ovocem, bude luxusní