Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
poslirecept uvařil 22. 9. 2024 09:30 Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 9. 2024 09:30 Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 22. 9. 2024 09:30 Pečínka z divočáka se zelím a jeřábem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům