Slovenská fučka: Bramborová kaše podle starého receptu je levná a nejlépe chutná s osmaženou cibulkou
Nejlepší utopenci: Zásadní „ingrediencí“ je trpělivost. Už prababičky sázely na pořádné ochucení, proležení a propojení chutí
Irule uvařila 23. 5. 2013 17:59 Penne se špenátovým přelivem a kuřecími kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
teta.verca uvařila 18. 3. 2010 19:30 Penne se špenátovým přelivem a kuřecími kousky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Liptovské droby: Křupavou klobásku z brambor zjemní škvarky a navoní majoránka. Dobrota z podhůří Tater je jednoduchá, a přitom levná
4 foto Vyzkoušeli jsme za vás: Jedno kuře, nákup za 422 Kč, trocha přemýšlení při vaření a osm porcí výživných jídel na dva dny je na stole!