Malý perníček za 230 Kč a smažená brambora za 180 Kč: Na vánoční trhy v Praze na Staromáku až po výplatě!
Milionová polévka s drožďovými knedlíčky: Z kořenové zeleniny a dalších obyčejných surovin uvaříte rychle a levně skvělý oběd
První republika s Kristinou: Vaječný punč před sto lety voněl po citronu a chutnal příjemně svěže díky nečekané surovině
petram uvařila 1. 4. 2015 18:17 Perník s moukou z vlašských ořechů bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 1. 4. 2015 18:17 Perník s moukou z vlašských ořechů bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Co jedl dávný Bivoj? Kance asi jen občas, běžnější byli ptáci, ale také ryby, obilné kaše i dnes zapomenutá vikev
Listy pampelišky lehce dochutí čerstvý salát nebo báječně doplní banánové smoothie. Jen je třeba vědět, kde a jak je sbírat