Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
JanaDorazinova uvařila 16. 6. 2012 10:20 Pikantní fazolový guláš s masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 6. 2012 10:19 Pikantní fazolový guláš s masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 6. 2012 10:19 Pikantní fazolový guláš s masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 6. 2012 10:19 Pikantní fazolový guláš s masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 6. 2012 10:19 Pikantní fazolový guláš s masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se liší ristretto od espressa a proč piccolo v Itálii neexistuje? Seznamte se s nejznámějšími druhy kávových nápojů
Kulinářská zábava nejen na tábor: V Setonově hrnci neboli pečením v zemi zvládnete třeba tohle fantastické kuře