Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
cardanka uvařila 17. 8. 2010 18:34 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Holka u plotny radí: Jak na křehké sýrové roládky s nivou a ořechem? Podle tohoto receptu od tety Lidky chutnají skvěle
Bílá paní Perchta z Rožmberka: Pod taktovkou despotického manžela hladověla a často jídávala jen kaše a nekynuté placky