Arašídy zdarma, hranolky navíc a neomezeně příloh: Legendární fastfood Five Guys dorazí do Prahy a posadí vás na zadek
Dýňové pyré třikrát jinak: Hodí se do polévky, do koláčů i k masu a příprava je jednoduchá. Stačí k tomu jedna dýně
Vyzkoušejte mokré řízky: Šťavnaté maso voní česnekem a paprikou a doplňuje ho silná šťáva. Příprava je přitom snadná
cardanka uvařila 17. 8. 2010 18:34 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 23. 10. 2009 12:46 Pikantní hovězí na houbách a černém pivu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro vaření s Kristinou: O čtvrté postní neděli se pečou koláče družbance. Jak poznáte, že jsou správně vykynuté?