Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Ivana79 uvařila 15. 3. 2013 16:05 Pikantní kuřecí kousky ve smetanovo-parmezánové krustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 10. 3. 2013 16:43 Pikantní kuřecí kousky ve smetanovo-parmezánové krustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 10. 3. 2013 16:38 Pikantní kuřecí kousky ve smetanovo-parmezánové krustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 10. 3. 2013 16:38 Pikantní kuřecí kousky ve smetanovo-parmezánové krustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
aisha uvařila 10. 3. 2013 16:38 Pikantní kuřecí kousky ve smetanovo-parmezánové krustě 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na závin kynutý pod vodou: Staročeský moučník má vláčné a nadýchané těsto, které můžeme libovolně naplnit