Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Prázdniny u babičky: Nejlepší bramborové placky připravíte za chvíli. Nezapomeňte ale na sádlo, i když je smažíte nasucho
maris uvařila 7. 2. 2015 16:48 Pikantní polévka z máslové dýně s curry pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 2. 2015 16:48 Pikantní polévka z máslové dýně s curry pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
maris uvařila 7. 2. 2015 16:48 Pikantní polévka z máslové dýně s curry pastou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ostružinová povidla jsou krásně hustá, sladká i bez cukru, jen se musí delší dobu vařit. A při správném skladování vydrží několik let
Jak na dokonalý borůvkový koláč na plech: Provoněný máslem a rumem a doplněný drobenkou chutná božsky
Grilování má své zásady: Maso musí před přípravou odpočívat, přemíra tuku škodí chuti, stejně jako vidlička