Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
JanaDorazinova uvařila 16. 10. 2012 10:29 Pikantní špagety s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 10. 2012 10:28 Pikantní špagety s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 10. 2012 10:28 Pikantní špagety s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 10. 2012 10:28 Pikantní špagety s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 16. 10. 2012 10:28 Pikantní špagety s hlívou ústřičnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krevety se valí na Česko. Dva týdny si je můžete užít v desítkách restaurací, zkuste třeba krevetový koktejl s whisky