Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
rebeka uvařila 18. 4. 2012 15:16 Pikantní sýrové tortellini s třešňovými rajčátky a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 18. 4. 2012 09:43 Pikantní sýrové tortellini s třešňovými rajčátky a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 18. 4. 2012 09:43 Pikantní sýrové tortellini s třešňovými rajčátky a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
rebeka uvařila 18. 4. 2012 09:43 Pikantní sýrové tortellini s třešňovými rajčátky a listovým špenátem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
24 foto Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku