Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
alena.kyp uvařila 29. 8. 2018 16:39 Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 26. 8. 2018 12:15 Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenunka uvařila 26. 8. 2018 10:32 Pikantní vepřový guláš s červenými fazolemi 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Britská šlechta v 19. století běžně konzumovala v jídle arzén pro omlazení, cukrovinky se barvily olovem a měděnkou
Drožďová pomazánka jako od babičky: Chuť zvýrazní hořčice, do luxusní podoby ji vyladí trochu šunky a hotová je za pár minut