Nejlepší náplně do lineckého: Marmeláda je klasika, máslové krémy, povidla nebo nutella mu dodají šmrnc a výbornou chuť
Perfektní čokoládová poleva na cukroví: Lesklá, hladká a plná chuti. Naučte se základní postup i smetanovou verzi
cathleen uvařila 14. 2. 2010 15:01 Pikantní žebírka (recept tety Jolany) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 14. 2. 2010 15:00 Pikantní žebírka (recept tety Jolany) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 9. 2. 2010 08:56 Pikantní žebírka (recept tety Jolany) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 9. 2. 2010 08:55 Pikantní žebírka (recept tety Jolany) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Odpalované těsto podle Josefa Maršálka: Vodu a olej vyměňte za mléko s máslem. Chuť bude nesrovnatelně lepší, radí cukrář
Limoncello Spritz je hitem tohoto léta: Osvěžující italský koktejl voní citrony a bublinky mu dodávají sodovka a prosecco