Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pikantní žebírka (recept tety Jolany)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

9. 2. 2010 10:55

Suroviny

Kuchařky
Ivy Trhoňové
právě v prodeji

Iva Trhoňová

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie6 785 kJ / 1 622 kcal
Bílkoviny52,45 g
Tuky100,42 g
Vláknina10,50 g
Cholesterol 150 mg
Sodík 5,02 g
Sůl12,30 g
Sacharidy124,75 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K realizaci tohoto receptu jsem se odhodlávala pár dnů, přesto, že jej sestra, od které ho mám, velice chválila :-))

A musím uznat, že je opravdu velice dobrý, chutnal i mému dost konzervativnímu manželovi.

Měli jsme to s americkými bramborami, ale příště si dáme opravdu tu bramborovou kaši.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen

10. 2. 2010 07:14

Žebírka jsou samozřejmě syrová.

tejaja tejaja (moderátorka)

9. 2. 2010 21:10

cathleen , tie rebierka sú surové alebo údené ? ;-)

cardanka

9. 2. 2010 21:03

téměř vše napsáno tu bylo, tak mi nezbývá než bodu 13.-tého uděleno a k vyzkoušení uloženo;-):yes::-K

Eliza Eliza

9. 2. 2010 17:40

Cathleen, krásný recept...:-) Už se těším na příležitost ho prubnout...:-p;-)

cathleen cathleen

9. 2. 2010 17:36

Myslím, že v PH by to v pohodě šlo - všechno tam vlastně vkládáš předem osmahlé:yes:

shineon

9. 2. 2010 15:31

No já snad kvůli tomu ty žebra koupím :-)) - ale zkusila bych to v PH, co myslíš, Ivuš?

Jana Pá

9. 2. 2010 12:02

:-O:-p:-p:yes::-K

pipre pipre

9. 2. 2010 11:59

Tak to je paráda!:yes:+6

spagetka spagetka

9. 2. 2010 11:26

paráda :-p:yes:

maris maris

9. 2. 2010 11:23

cathleen - moc zajímavé, ukládám si, určitě je to výborné a my máme kombinace maso - ovoce rádi. +:yes::-)

simko.jit simko.jit

9. 2. 2010 11:19

mňam mňam

vybusna vybusna

9. 2. 2010 11:19

moje nervy :-8.....ale vyzera to presne ako ruzicka

cathleen cathleen

9. 2. 2010 11:17

:-Družička je jen osmažené silnější kolečko cibule...

vybusna vybusna

9. 2. 2010 11:16

boze...to si ako urobila tu ruzicku:-O

zizala zizala (moderátorka)

9. 2. 2010 11:14

To je paráda :-p:-p:yes:

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Máma v kuchyni

v našem eshopu

Do obchodu

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e‑mailem. Vaše Marie Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: cikánské vepřové žebírko cikánské žebírko pikantní vepřové žebírko s rýží žebírka žebra z laně srbské žebírko recept top recepty pecena zebra z lane ciganské žebírko jak upect vepřová žebírka jak upect zebirka cikánské žebýrko cikánské žebírko recept cikanskezebirko jak upéct vepřové žebírko cikánské zebro jak nejlépe upéct žebra jak nejlépe upéct vepřová žebra pikantní žebra pecene zebra z lane recept na pečená žebra z laně

Suroviny: žebra, cibule, kompot meruňkový, cukr, šťáva citronová, ocet, omáčka worcesterová, kečup sladký, paprika sušená sladká, sůl, voda

TopRecepty.cz

Pikantní žebírka (recept tety Jolany)

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/GvL5