Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky: Pro lehoučkou a nadýchanou dobrotu musí těsto vykynout do dvojnásobku objemu
Tradiční brynzové halušky podle Pavla Berkyho: Díky jednomu triku budou krásně krémové, s křupavými škvarky na povrchu
TerapieJidlem uvařil 28. 2. 2025 14:25 Pinkies - brownies z růžové čokolády s malinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
TerapieJidlem uvařil 28. 2. 2025 14:25 Pinkies - brownies z růžové čokolády s malinami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jan Punčochář připravil skvělou pomazánku na topinku: Ukázal i fígl, jak dosáhnout perfektně křupavého chleba
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským