Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
mirca75 uvařila 12. 4. 2009 05:18 Piškotový velikonoční beránek 0 0 Zobrazit detail Těsto ve formě Okomentovat
mirca75 uvařila 12. 4. 2009 05:01 Piškotový velikonoční beránek 0 0 Zobrazit detail Beránek Okomentovat
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky