Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pokud stále váháte, co dát svým blízkým na Vánoce, máme pro vás exkluzivní nabídku. Naše první tištěné video kuchařky nyní nabízíme v limitované edici za zvýhodněnou cenu! Nepropásněte tuhle příležitost !

Dvě v jednom balíčku

Jak už jsme psali dříve, nejčtenější český web o jídle, Toprecepty.cz, přichází se dvěma unikátními kuchařkami. Recepty v knihách Naše kuchařka a Naše moučníky jsou prověřené tisíci uživateli webového portálu a mnohé z nich patří doslova mezi rodinné poklady, jež se předávají z generace na generaci. A to ještě není všechno! Kromě toho, že v obou kuchařkách je to nejlepší z nejlepšího, tedy nejoblíbenější recepty z webu, tak navíc u každého předpisu v knize najdete navíc také QR kód přes který se dostanete na webovou podobu receptu.

Tam můžete zhlédnout návodné video i recenze uživatelů, kteří už jídlo vyzkoušeli. Zkrátka vše v jednom balíčku a sestavené tak, aby to bylo pro vás co nejpříjemnější. Podívejte se třeba na to, jak uplést vánočku z devíti pramenů. S pomocí videa to hravě zvládnete! A pokud se nemůžete rozhodnout, kterou ze dvou jedinečných kuchařek zakoupit, máme pro vás v rámci akce Black Friday skvělou nabídku: Kupte obě! Původní cena za obě kuchařky dohromady je 578 Kč, nyní máte až do 30. 11 . 2021 možnost pořídit si je jen za 449 Kč. Nakupovat můžete na našem eshopu. Ale pozor, nabídka je časově omezená, tak ať to nepropásnete!

 

Recepty k tomuto článku

Mohlo by vás zajímat

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Nejnovější recepty Více