Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Tessi uvařila 28. 10. 2015 13:27 Pistáciový dortík s čokoládovou pěnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tessi uvařila 28. 10. 2015 13:25 Pistáciový dortík s čokoládovou pěnou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Houbové placky: Na křupavé a nadýchané placičky je důležité dodržet správný poměr hub a těstíčka. Hotové jsou za chvíli