Jak usmažit dokonale křupavý květák? Pomůže krátké blanšírování, vysoká vrstva tuku a pár vyzkoušených vychytávek
Výborná marmeláda z muchovníku je hezky hustá i bez pektinu a sladká, aniž byste museli přidávat hodně cukru
mika59 uvařila 28. 4. 2018 11:42 Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 28. 4. 2018 11:42 Placičky ze syrového květáku, slaniny a jogurtu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak připravit křupavou tempuru k obalování masa i zeleniny? Japonské těstíčko vyžaduje svižné ruce a ledovou vodu, pak je perfektní
11 foto Otestovali jsme hit internetu: Netradiční cheeseburger z horkovzdušné fritézy je šťavnatý a s vajíčkem chutná skvěle
Tvarohové koblížky: Neodolatelně vláčná a slaďoučká masopustní dobrota je tak jednoduchá, že ji hravě zvládne začátečník