Co dělat s nedozrálými zelenými rajčaty? Zavařte je jako pikantní salát se zelím a cibulí, v zimě se po něm jen zapráší!
Početná rodina Marie Terezie musela jíst jen rakouská jídla, manžel František Lotrinský jezdil za pochoutkami do Francie
Jak na nejlepší a nejjednodušší zálivku na salát: Důležitý je správný výběr druhu octa i dobře nakrájená zelenina
ivulinka uvařila 29. 6. 2012 18:06 Plátky v cibulkové omáčce s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 29. 6. 2012 18:03 Plátky v cibulkové omáčce s česnekem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Medvědí česnek je dobrý při chřipce a nachlazení. Zkuste z něj udělat „medvědí máslo“ nebo delikátní olej!
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa