Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař. Stačí vám k tomu pár našich kurzů
Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
hanahcotton uvařila 28. 2. 2015 12:06 Plněné batáty mletým masem v parním hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
8 foto Oslavy MDŽ v retro stylu: Recepty na originální ruská vejce, vlašák nebo šunkovou rolku vás vrátí do minulosti
Video Připravili jsme bramborový salát podle Zdeňka Pohlreicha: Polovlašák, jak mu sám říká, zabere dost času, ale chutná luxusně
Staročeská uhlířina: Jednoduché jídlo z brambor a nočků chutná i dnes, slanina a kysané zelí přinesou další rozměr chuti