Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
savlinka uvařila 10. 4. 2011 12:40 Plněné kuřecí čtvrtky 0 0 Zobrazit detail a už na talířku Okomentovat
savlinka uvařila 10. 4. 2011 12:40 Plněné kuřecí čtvrtky 0 0 Zobrazit detail tak to plníme Okomentovat
8 foto JdemeŽrát slaví 10 let na scéně: Youtuber vzpomíná na první roky, nečekané momenty i reakce diváků. Neměl to být projekt, říká
Velikonoční slaný mazanec nadchne ty, kteří si nepotrpí na sladké. Jeho chuť vylepšuje slanina, sýry a čerstvé bylinky