Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
savlinka uvařila 10. 4. 2011 12:40 Plněné kuřecí čtvrtky 0 0 Zobrazit detail a už na talířku Okomentovat
savlinka uvařila 10. 4. 2011 12:40 Plněné kuřecí čtvrtky 0 0 Zobrazit detail tak to plníme Okomentovat
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr
Jídelní rozmary slavných: Herec Paul Newman založil firmu na výrobu dresinků a měl rád špagety s pálivou omáčkou