Škola omáček s Petrem Hajným: Naučte se vařit oblíbená jídla jako šéfkuchař. Stačí vám k tomu pár našich kurzů
Pečeme s Kamilou: Slepované citronové hvězdičky s marmeládou a polevou jsou ozdobou každého svátečního stolu
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2017 15:41 Plněné papriky v rajské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2017 15:41 Plněné papriky v rajské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lenka Škulinová uvařila 30. 9. 2017 15:41 Plněné papriky v rajské omáčce 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Hnědé máslo se hodí do dezertů i slaných pokrmů. Aby mělo typickou oříškovou chuť, je třeba ve správný okamžik vypnout sporák
33 foto Vypravili jsme se na velikonoční trhy v Praze na Míráku: Langoš vyjde na 130 Kč, smažák je za 219 korun a pivo za 60 Kč