Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení