Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
isindy uvařila 17. 8. 2010 22:59 Plněný Camembert s bylinkami a "lososem" 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Buchtičky s krémem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept na dokonale nadýchané těsto a krém vonící vanilkou a rumem