Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

18. 8. 2010 00:59

Suroviny

Postup přípravy

Poznámka autorky receptu

K této lehké večeři mě inspiroval Jenda1 a jehohttp://www.toprecepty.cz/recept/13942-camembert-s-..., ale pozměnila jsem náplň podle momentálního stavu lednice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

Eliza

18. 8. 2010 11:08

No jo, to bych za nůž asi nedala...;-):-O
Ale ty tvoje vypadají výborně, moc děkuji za tip. :-K
Kdyby zajímaly ještě někoho dalšího, dovolím si přidat odkaz. Doufám, že to Ivance nebude vadit...
http://www.hobby-planeta.cz/b/kuchynske-noze-fiska...

maris

18. 8. 2010 10:50

Eli, myslím ty profesionální od 3000,-.
Já mám Fiskars, jsem s nimi moc spokojená, cenově jsou přijatelné a jdou krásně nabrousit brusičem od stejné firmy. :-)

Eliza

18. 8. 2010 10:32

Když jsme u toho, poraďte - v jakých cenových relacích se pohybují opravdu kvalitní nože?

rebeka

18. 8. 2010 10:29

isu,myslím,že se jmenuje carborundum brousek;-)ale určito to nevím:-D

Eliza

18. 8. 2010 10:27

No asi to bude tou myčkou... Fakt je, že třeba součástky el. sekáčku - tedy ty s nožíky - do ní nějak intuitivně nedávám, ale na nože jsem macecha...;-) Jenže ten nejnovější nůž, o kterém jsem psala, jsem myla poctivě ručně a za pár týdnů byl stejně tupý...:-S Tak šel do myčky, "co se budu s babou párat" :-D
Ten brousek na kosu je stejně nejlepší, ale já to nějak neumím, manžel taky ne, občas poprosím tchána... Moje máma chodí brousit nože o kamenné schody ;-):-).

isindy

18. 8. 2010 10:21

Elizo, kamarád kuchař na mě koukal jak vrah, že jsem dávala nůž do myčky nebo že s ním píchám do vařících se brambor:-O...prý si je tím tupím sama, nůž prý je jen na řezání a má se pouze opláchnout teplou vodou, ale to horko v myčce ho tupí a na píchání do jídla prý mám vidličku:-8:-D už jsem to slyšela z více stran, ale je fakt, že to nedodržuji a tak nože pořád brousím, v šuplíku mám klasický brousek, co míval děda na kosu - takový kámen, nevím, jak se to jmenuje...ten je nejlepší, všechny ty ocilky a brousítka jsem vyhodila.

Eliza

18. 8. 2010 10:13

No jo, ostrým nožem... Já nevím proč, ale u nás prostě nejsou...:-( Koupím si nebo dostanu perfektní nůž, naposledy od Domči, stál dvanáct stovek, což mě osobně připadá docela dost...a za chvíli je tupý. Zrovna před pár dny na mě teta při návštěvě koukala, jak zápasím při krájení masa a naučila mě fígl s hrnečkem... Nabrousila nůž o dno hrnku, takovéto vystouplé kolečko, musí být trochu odřené - úžasně to funguje (teda zase jen na chvíli).

isindy

18. 8. 2010 10:07

Elizo, ten sýr má kozistenci asi jako lučina, takže je sice měkčí, ale pokud se krájí opatrně ostrým nožem, tak to nevyteče. Pokud bych to chtěla dát na nějakou mísu s občerstvením, tak to nakrájím na trojúhelníky velikosti sousta. ;-)

Eliza

18. 8. 2010 08:51

Vždyť ta náplň z toho musí vytéct, jen co zakrojím...:-O Nebo ne?

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: plněny losos camembert recept camembert 8 trojúhelníku camember s hroznovým vínem losos plněný camembert recepty sýr camembert tresak dort teplá voda tupí nože plneny hermelin bylinkami camembert plněný cammerbent plněný cammerbent camembert v papiloně sýr camenbert s bilinkami plněný hermelín s bylinkami plněný hermelín s lososem comembert tupí voda nože el.brousítka na nože

Suroviny: sýr camembert, sýr čerstvý s bylinkami, treska, chléb toustový celozrnný

TopRecepty.cz

Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xrym