Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

Hodnocení receptu je 4,0 (3×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

isindy isindy

Snadný

Doba přípravy 5 min Doba přípravy: 5 min

5 min (5 min příprava)

Suroviny pro 1 dávka

1dávka

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Krok 1: Sýr rozkrojíme, potřeme vrstvou čerstvého sýra smíchaného s kousky tresky a opět přiklopíme poloviny na sebe. Krok 2: Nesolíme, treska je již dostatečně slaná, bylinky v čerstvém sýru se postarají o ostatní chutě. Krok 3: Podáváme s celozrnným opečeným toustem a zeleninou.

Zveřejněno 17. 8. 2010

Poznámka autorky isindy

K této lehké večeři mě inspiroval Jenda1 a jehohttp://www.toprecepty.cz/recept/13942-camembert-s-..., ale pozměnila jsem náplň podle momentálního stavu lednice.

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xrym

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/Xrym

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (9)

No jo, to bych za nůž asi nedala...;-):-O
Ale ty tvoje vypadají výborně, moc děkuji za tip. :-K
Kdyby zajímaly ještě někoho dalšího, dovolím si přidat odkaz. Doufám, že to Ivance nebude vadit...
http://www.hobby-planeta.cz/b/kuchynske-noze-fiska...

Eli, myslím ty profesionální od 3000,-.
Já mám Fiskars, jsem s nimi moc spokojená, cenově jsou přijatelné a jdou krásně nabrousit brusičem od stejné firmy. :-)

Když jsme u toho, poraďte - v jakých cenových relacích se pohybují opravdu kvalitní nože?

isu,myslím,že se jmenuje carborundum brousek;-)ale určito to nevím:-D

No asi to bude tou myčkou... Fakt je, že třeba součástky el. sekáčku - tedy ty s nožíky - do ní nějak intuitivně nedávám, ale na nože jsem macecha...;-) Jenže ten nejnovější nůž, o kterém jsem psala, jsem myla poctivě ručně a za pár týdnů byl stejně tupý...:-S Tak šel do myčky, "co se budu s babou párat" :-D
Ten brousek na kosu je stejně nejlepší, ale já to nějak neumím, manžel taky ne, občas poprosím tchána... Moje máma chodí brousit nože o kamenné schody ;-):-).

Elizo, kamarád kuchař na mě koukal jak vrah, že jsem dávala nůž do myčky nebo že s ním píchám do vařících se brambor:-O...prý si je tím tupím sama, nůž prý je jen na řezání a má se pouze opláchnout teplou vodou, ale to horko v myčce ho tupí a na píchání do jídla prý mám vidličku:-8:-D už jsem to slyšela z více stran, ale je fakt, že to nedodržuji a tak nože pořád brousím, v šuplíku mám klasický brousek, co míval děda na kosu - takový kámen, nevím, jak se to jmenuje...ten je nejlepší, všechny ty ocilky a brousítka jsem vyhodila.

No jo, ostrým nožem... Já nevím proč, ale u nás prostě nejsou...:-( Koupím si nebo dostanu perfektní nůž, naposledy od Domči, stál dvanáct stovek, což mě osobně připadá docela dost...a za chvíli je tupý. Zrovna před pár dny na mě teta při návštěvě koukala, jak zápasím při krájení masa a naučila mě fígl s hrnečkem... Nabrousila nůž o dno hrnku, takovéto vystouplé kolečko, musí být trochu odřené - úžasně to funguje (teda zase jen na chvíli).

Elizo, ten sýr má kozistenci asi jako lučina, takže je sice měkčí, ale pokud se krájí opatrně ostrým nožem, tak to nevyteče. Pokud bych to chtěla dát na nějakou mísu s občerstvením, tak to nakrájím na trojúhelníky velikosti sousta. ;-)

Vždyť ta náplň z toho musí vytéct, jen co zakrojím...:-O Nebo ne?

Tématické fráze:
plněny losos, camembert recept, camembert 8 trojúhelníku, camember s hroznovým vínem, losos plněný, camembert recepty, sýr camembert, tresak dort, teplá voda tupí nože, plneny hermelin bylinkami, camembert, plněný cammerbent, plněný cammerbent, camembert v papiloně, sýr camenbert s bilinkami, plněný hermelín s bylinkami, plněný hermelín s lososem, comembert, tupí voda nože, el.brousítka na nože

Suroviny:
sýr camembert, sýr čerstvý s bylinkami, treska

Přidat fotografie receptu