Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

isindy Kuchařka: isindy

Sýry 9 názorů

Suroviny

- sýr Camembert Hermelín či Brie
- čerstvý sýr s bylinkami
- treska a la losos
- celozrnný toust
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Sýr rozkrojíme, potřeme vrstvou čerstvého sýra smíchaného s kousky tresky a opět přiklopíme poloviny na sebe. Nesolíme, treska je již dostatečně slaná, bylinky v čerstvém sýru se postarají o ostatní chutě. Podáváme s celozrnným opečeným toustem a zeleninou.

Poznámka

K této lehké večeři mě inspiroval Jenda1 a jehohttp://www.toprecepty.cz/recept/13942-camembert-s-..., ale pozměnila jsem náplň podle momentálního stavu lednice.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 51 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Plněný Camembert s bylinkami a "lososem"

  • Eliza Eliza

    No jo, to bych za nůž asi nedala...;-):-O
    Ale ty tvoje vypadají výborně, moc děkuji za tip. :-K
    Kdyby zajímaly ještě někoho dalšího, dovolím si přidat odkaz. Doufám, že to Ivance nebude vadit...
    http://www.hobby-planeta.cz/b/kuchynske-noze-fiska...

    Odpovědět

  • maris maris

    Eli, myslím ty profesionální od 3000,-.
    Já mám Fiskars, jsem s nimi moc spokojená, cenově jsou přijatelné a jdou krásně nabrousit brusičem od stejné firmy. :-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Když jsme u toho, poraďte - v jakých cenových relacích se pohybují opravdu kvalitní nože?

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    isu,myslím,že se jmenuje carborundum brousek;-)ale určito to nevím:-D

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    No asi to bude tou myčkou... Fakt je, že třeba součástky el. sekáčku - tedy ty s nožíky - do ní nějak intuitivně nedávám, ale na nože jsem macecha...;-) Jenže ten nejnovější nůž, o kterém jsem psala, jsem myla poctivě ručně a za pár týdnů byl stejně tupý...:-S Tak šel do myčky, "co se budu s babou párat" :-D
    Ten brousek na kosu je stejně nejlepší, ale já to nějak neumím, manžel taky ne, občas poprosím tchána... Moje máma chodí brousit nože o kamenné schody ;-):-).

    Odpovědět

  • isindy isindy(autorka receptu)

    Elizo, kamarád kuchař na mě koukal jak vrah, že jsem dávala nůž do myčky nebo že s ním píchám do vařících se brambor:-O...prý si je tím tupím sama, nůž prý je jen na řezání a má se pouze opláchnout teplou vodou, ale to horko v myčce ho tupí a na píchání do jídla prý mám vidličku:-8:-D už jsem to slyšela z více stran, ale je fakt, že to nedodržuji a tak nože pořád brousím, v šuplíku mám klasický brousek, co míval děda na kosu - takový kámen, nevím, jak se to jmenuje...ten je nejlepší, všechny ty ocilky a brousítka jsem vyhodila.

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    No jo, ostrým nožem... Já nevím proč, ale u nás prostě nejsou...:-( Koupím si nebo dostanu perfektní nůž, naposledy od Domči, stál dvanáct stovek, což mě osobně připadá docela dost...a za chvíli je tupý. Zrovna před pár dny na mě teta při návštěvě koukala, jak zápasím při krájení masa a naučila mě fígl s hrnečkem... Nabrousila nůž o dno hrnku, takovéto vystouplé kolečko, musí být trochu odřené - úžasně to funguje (teda zase jen na chvíli).

    Odpovědět

  • isindy isindy(autorka receptu)

    Elizo, ten sýr má kozistenci asi jako lučina, takže je sice měkčí, ale pokud se krájí opatrně ostrým nožem, tak to nevyteče. Pokud bych to chtěla dát na nějakou mísu s občerstvením, tak to nakrájím na trojúhelníky velikosti sousta. ;-)

    Odpovědět

  • Eliza Eliza

    Vždyť ta náplň z toho musí vytéct, jen co zakrojím...:-O Nebo ne?

    Odpovědět

Tématické fráze: plněny losos camembert recept camembert 8 trojúhelníku camember s hroznovým vínem losos plněný camembert recepty sýr camembert tresak dort teplá voda tupí nože plneny hermelin bylinkami camembert sýr camenbert s bilinkami plněný hermelín s bylinkami plněný hermelín s lososem comembert tupí voda nože el.brousítka na nože plněný camamber tupi se nože v myčce tupí voda nože?

Zapomněl/a jsem heslo

Právě probíhá vánoční soutěž! Přidávejte fotky k receptům a vyhrajte vybavení do kuchyně. Zúčastnit se

Zavřít