Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
pipre uvařila 25. 6. 2015 09:26 Plněný šunkový závitek zapečený v bramborových plátcích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 25. 6. 2015 09:26 Plněný šunkový závitek zapečený v bramborových plátcích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pipre uvařila 25. 6. 2015 09:26 Plněný šunkový závitek zapečený v bramborových plátcích 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Polévka s lasagnemi je skvělá pro chladné podzimní večery: Je uvařená za pár minut a připomíná slunnou Itálii
Jídelní rozmary slavných: Herečka Naďa Konvalinková ráda jí i vaří a kulajda podle jejího receptu chutná úplně fantasticky