Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
hosta uvařila 28. 3. 2013 12:00 Podmáslová polévka s bramborem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 28. 3. 2013 12:00 Podmáslová polévka s bramborem a cibulí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
21 foto Finále Polreichova souboje restaurací zná vítěze: Netradičně postavené menu porazilo punkový přístup, rozhodování ale ztížil dezert