Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:25 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:23 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:22 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:20 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak dlouho a při jaké teplotě péct velikonočního beránka? Jen ten správně propečený půjde snadno vyklopit z formy