Česká klasika: Bramboráky podle tradičního receptu. Dokonale ochucené majoránkou a česnekem a báječně křupavé
Tajemství dokonalých škvarků: Pomalé škvaření, správná teplota a jeden trik s mlékem, o kterém se moc nemluví
Vyzkoušeli jsme dršťkovou polévku za 59 Kč, kterou si pochvaloval i Pohlreich: V Ano, šéfe! získala restaurace dvě hvězdy
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:25 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:23 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:22 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
HankaPu uvařila 4. 10. 2016 18:20 Podzimní dýňová bábovka s vůní perníku 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tvarohový koláč s ovocem a želatinou: Báječně osvěžující dezert vyžaduje trochu trpělivosti, ale vždy sklidí úspěch
8 foto Lahodné valašské frgály s mákem podle cukráře Josefa Maršálka: Recept a tipy, jak na to, aby se koláče vždycky povedly na jedničku
Návod na krásný obložený talíř: Video napoví, jak vyrobit květinky z ředkviček i salámu, nebo mrkvové mašle