Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
tejaja uvařila 20. 9. 2018 17:15 Pohankovo-jablkový nákyp s ořechy a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 20. 9. 2018 17:15 Pohankovo-jablkový nákyp s ořechy a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 20. 9. 2018 17:15 Pohankovo-jablkový nákyp s ořechy a rozinkami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
12 foto Jak na šneky se zelím podle Josefa Maršálka? Nesmí chybět sádlo se škvarky a k naprosté dokonalosti je dovede trik s černým pivem
7 foto Jak jsem poprvé jedla švédskou kvašenou rybu surströmming: Páchne jako zkažené maso, ale chutná překvapivě dobře