Svatomartinská kachna à la husa: Jak ji předem nasolit, jak podlévat a péct, aby byla uvnitř šťavnatá a zvenku křupavá
Lucasinka uvařila 24. 6. 2010 15:40 Polenta - základní recept 0 0 Zobrazit detail polenta v syrovem stavu Okomentovat
Lucasinka uvařila 24. 6. 2010 15:40 Polenta - základní recept 0 0 Zobrazit detail uvarena polenta na plechu Okomentovat
44 foto Rok po vítězství v Peče celá země Vojtěch Vrtiška stále váhá, zda bude cukrářem nebo lékařem: Vše ukáže čas, říká
Nejlepší způsoby, jak správně nařezat špekáčky: Takhle se dokonale propečou, ale nespadnou a ani se nespálí
Jak na perfektní kotlíkový buřtguláš: Důležitý je správný poměr cibule a uzeniny, výraznou chuť zajistí i rajský protlak a koření