Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Škvarková pomazánka: Z najemno umletých škvarků a doplněná o pár dalších ingrediencí výborně chutná namazaná na chleba