Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
hosta uvařila 12. 2. 2015 13:33 Polentová srdíčka s avokádovým čokokrémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jarní jídelníček 50. let v Československu: Stará slepice, převařené mléko a saláty, které se nedoporučovalo mýt v potoce
8 foto Pět tipů na úžasné jedlé dárky: Radost udělá domácí likér, sirup na přípravu svařáku nebo třeba cibulovo-slaninová marmeláda
Mikulášské perníčky: Aby byly ihned krásně měkké, je dobré dát do nich méně medu a zvolit správný program při pečení