Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Teplý václavkovo-fazolkový salát

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

21. 10. 2018 09:09

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie3 485 kJ / 833 kcal
Bílkoviny35,08 g
Tuky66,73 g
Vláknina18,00 g
Cholesterol 118 mg
Sodík 1,96 g
Sůl5,00 g
Sacharidy13,98 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst daší

Komentáře

K receptu nejsou žádné komentáře.

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Každé ráno pro Vás vyberu osvědčené recepty a pošlu Vám je e-mailem. Vaše Marie

Přidejte se k více jak  100 000 odběratelům

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: fazolkový salát recepty

Suroviny: houby václavky, lusky fazolové, slanina uzená, kapie, sýr hermelín, olivy zelené, salát, olej olivový, pepř, sůl

TopRecepty.cz

Teplý václavkovo-fazolkový salát

Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/k4lN