Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:42 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:41 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:38 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Biltong je dokonalá svačinka pro milovníky masa: Sušená specialita vás dostane svou šťavnatostí a specifickou kořeněnou chutí
Slovácké laty: Tenké bramborové placky báječně chutnají nasladko s povidly a mákem. Jejich příprava je rychlá a snadná