Francouzské brambory: Pár běžně dostupných surovin, které doma často zbývají, snadno proměníte v lahodný oběd
Řízky smažené v dvojobalu: Vynechat jednu surovinu ze tří se někdy vyplatí a řízky jsou mnohem křupavější
Jak připravit vždy křupavé domácí hranolky: Úspěch tkví v úpravě brambor a přidání jedné běžné kuchyňské přísady
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:42 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:41 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 4. 2009 19:38 Polentové noky s hermelínem a česnekovo-bylinkovým máslem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Představitel Jamese Bonda Roger Moore miloval koláč s hovězí kýtou a ledvinkami. V mládí kvůli němu bojoval s nadváhou
15 foto Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou