Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Ivace64 uvařila 26. 2. 2018 18:13 Polévka s hlívou ústřičnou, dršťkami a barevnou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 2. 2018 18:13 Polévka s hlívou ústřičnou, dršťkami a barevnou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 26. 2. 2018 18:13 Polévka s hlívou ústřičnou, dršťkami a barevnou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Melitzanosalata je jednou z nejlepších možností využití lilku. Známe tajemství jeho úžasné kouřové chuti