Rohlík, čaj a pak kafe. Pavel Zedníček popisuje svůj jídelníček: Já sežeru všechno, i číslo z baráku, říká herec se smíchem
Lahodné karamelové zelí nádherně voní a chutná příjemně sladkokysele. Perfektně se hodí k huse i k plněným knedlíkům
Husu na svatého Martina použijte klidně zmraženou, radí restauratér Filip Töpfer a přidává i svůj osvědčený způsob pečení
popoluska340 uvařila 9. 8. 2017 20:26 Polévka s mrkvičkou, červenou čočkou a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 8. 8. 2017 14:37 Polévka s mrkvičkou, červenou čočkou a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 8. 8. 2017 14:37 Polévka s mrkvičkou, červenou čočkou a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Fokuska uvařila 8. 8. 2017 14:37 Polévka s mrkvičkou, červenou čočkou a celerem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Sladká podzimní trojka: Bramborové placky plněné švestkami a sypané mákem nádherně voní a nejlepší jsou ještě teplé