Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Lenicka ART uvařila 27. 12. 2016 12:03 Polévka s quinoou 0 0 Zobrazit detail Polévka s quinoou Okomentovat
Lenicka ART uvařila 27. 12. 2016 12:03 Polévka s quinoou 0 0 Zobrazit detail Polévka s quinoou Okomentovat
5 foto Jak se postarat na jaře o jahodníky? Potřebují okopat, přihnojit a zbavit se nejslabších článků, pak budou plodit jako o závod
Proč přidat ocet do těsta na bramborové knedlíky? Fígl našich babiček zaručí, že se knedlík nerozpadne a bude skvělý
Vepřové plátky v hořčici: Předem marinované maso je křehké, šťavnaté a aromatické, připravené je za chvíli