Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
poslirecept uvařil 17. 12. 2024 20:00 Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 17. 12. 2024 20:00 Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 17. 12. 2024 19:59 Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 17. 12. 2024 19:59 Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
poslirecept uvařil 17. 12. 2024 19:59 Pomalu pečená hovězí kýta v cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
I dezert ze starého chleba může být úžasný: Chlebový pudink nahradí naši žemlovku. Víme, jak jej připravit!
7 foto Zkusili jsme připravit majonézu z cizrnového nálevu: Veganská náhražka chutná skoro jako klasická majonéza a snáze se dělá