Tvarůžkové brambory: Syté aromatické jídlo zapečené s ochucenou smetanovou směsí překvapí dokonalou kombinací chutí
Retro okénko: Bonbony pro svěží dech - mentolové Beskydky stávaly dříve jen 2 Kčs, ale pochutnávat si na nich můžete i dnes
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2021 07:12 Pomalu pečená krkovička s máslovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Marie Svarcova uvařila 15. 10. 2021 07:12 Pomalu pečená krkovička s máslovou zeleninou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Krkovička pečená ve šlehačce s nivovou peřinkou: Šťavnatému a dokonale měkkému masíčku dodají olivy středomořský šmrnc
Polévky v 19. století pomáhaly léčit choleru, oblíbený byl oukrop nebo bramboračka, na nohy stavěla silná polévka podle Rettigové