Vánoce Terezy Kostkové voní polévkou kapustnicí a oplatkami s medem. Cukroví si objednává zdravé low carb
Jak dlouho péct vánočku: Záleží nejen na její velikosti, ale i vykynutí. S těmito fígly se vám zaručeně povede
Jan Punčochář prozradil, jak na dokonalý vepřový řízek: Po obalení musí maso hned na pánev s dobře rozpáleným tukem
mika59 uvařila 10. 4. 2016 16:22 Pomalu pečené kuře v pečícím sáčku na cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 4. 2016 16:22 Pomalu pečené kuře v pečícím sáčku na cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 10. 4. 2016 16:22 Pomalu pečené kuře v pečícím sáčku na cibuli 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu