Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
Extra rychlé lívance bez kynutí: Nadýchané jako obláček sladce voní a hotové jsou dřív, než ostatní vstanou
davidstaufcik uvařil 21. 2. 2025 16:08 Pomazánka z uzeného sýra a žervé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 21. 2. 2025 16:08 Pomazánka z uzeného sýra a žervé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
davidstaufcik uvařil 21. 2. 2025 16:08 Pomazánka z uzeného sýra a žervé 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Jak správně skladovat nasbírané houby? Mykolog Petr Souček vysvětluje, co udělat už v lese a proč nemrazit houby bez povaření