Jak na dokonalou bruschettu? Slavná italská topinka sází na čerstvá rajčata a bazalku. Pak chutná božsky i u nás
Záchrana v záplavě švestek: Pečená povidla skoro bez práce. Voňavá, hustá a akorát sladká pouze z jedné suroviny
Nejrychlejší kuře na paprice máte na stole do 30 minut: Stačí zvolit správný druh masa i přílohy, pozor na použití smetany
varilamyskakasicku uvařila 10. 1. 2014 11:07 Pórková polévka s kroupami, celerem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 10. 1. 2014 11:04 Pórková polévka s kroupami, celerem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 10. 1. 2014 11:04 Pórková polévka s kroupami, celerem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 10. 1. 2014 11:04 Pórková polévka s kroupami, celerem a mrkví 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak využít zbylé knedlíky: Klasikou je osmažit s vejci, ale dobře poslouží i do salátů, karbanátků nebo nasladko