Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
1974andrea uvařila 25. 11. 2014 12:02 Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 25. 11. 2014 12:02 Přírodní krkovička s celerovou remuládou (salátem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Výpečky na smažené cibuli, hrubozrnné hořčici a medu: Skvělá pikantně nasládlá chuťová kombinace má ten správný říz