Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Jak usušit švestky, aby zůstaly měkké a nezplesnivěly: Snadný postup krok za krokem k lahodnému mlsání
Eliza uvařila 3. 8. 2010 10:59 Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 8. 2010 10:58 Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Šílené, ale kdysi oblíbené kombinace na chleba: Sádlo s hořčicí, máslo s maggi a cibulí a další socialistické pochoutky
Video VIDEO: Rybář Martin doporučuje na sváteční stůl amura nebo sumečka. Amur má chutnější maso, sumeček je bez kostí, říká