Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Eliza uvařila 3. 8. 2010 10:59 Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 3. 8. 2010 10:58 Pstruh na másle a na cibulce s bylinkovou solí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Apetit piknik nabídne kuchařskou show, skvělé jídlo i setkání se Zdeňkem Pohlreichem či finalisty MasterChefa
5 originálních způsobů, jak využít prázdné pet lahve: Udělejte z nich větrník, záhon nebo rafinovanou past na vosy
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny