Vynikající cuketové halušky: Odlehčená verze slovenské klasiky nejlépe chutná s brynzou a cuketu v ní ani nepoznáte
Malé retro bistro v Potštejně nabízí vlašák v rohlíku: O víkendu prodáme i 150 kusů denně, jde to na dračku, říká majitel
Nejzajímavější točené zmrzliny v Praze? Zmrzka jako borůvkový koláč s drobenkou nebo medový karamel nás nadchly!
mirca75 uvařila 22. 7. 2011 14:11 Pudingový pohár se smetanovo-kávovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Naše poháry Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 11. 2010 16:05 Pudingový pohár se smetanovo-kávovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 11. 2010 16:02 Pudingový pohár se smetanovo-kávovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
ivulinka uvařila 17. 11. 2010 16:00 Pudingový pohár se smetanovo-kávovou čepičkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Encyklopedie vajec: Rozeznáte od sebe různé druhy? Které vejce je nejzdravější a jak se rozbíjí to obrovské pštrosí?
Šéfkuchař restaurace Hliněná bašta nám prozradil, jak dělá svůj vyhlášený holandský řízek. Jedna ingredience dělá jídlo božským
VIDEO: Jak usmažit co nejtenčí palačinky? Roli hrají jak správná hustota těsta, tak způsob nalévání na pánev