Holka u plotny radí: Hummus s medvědím česnekem je skvělá jarní vzpruha, která se hodí nejen na svačinku
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Buřty na pivě jsou vynikajícím jídlem ze zbylých špekáčků. Pivo dodá pikantnímu pokrmu barvu, zelenina hustou omáčku
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:10 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:09 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
evosheek uvařil 20. 10. 2012 11:04 Pytt i panna (Maličkost v pekáčku) 0 0 Zobrazit detail Brambory z pekáčku rychle ubývaly Okomentovat
5 kroků pro dokonalou „čínu“: Vyzkoušeli jsme smažení jídel a zeleniny na asijský způsob. Dá se to zvládnout bez woku a na indukci?
20 foto MasterChef Česko 2022 Martin Pecina: „V pořadech pro bydlenky vařit nebudu. O výhru se s Terkou a Betty podělím.“
Retro okénko: Jak se slavil Silvestr za socíku? Byly chlebíčky s vlašákem či jednohubky a většinou jen doma u televize